Schůzka PCW
Ahoj všem,
protože schůzka v atelieru nebude jako standardní schůze fotoklubu a tedy z ní nebude ani zápis, dávám na vědomí po dohodě s Milanem, že příští schůze fotoklubu se bude konat 3.1. 2025 Na Schůdku od 18:00 hodin.
Domácí úkol na leden je již dříve odhlasovaná PAUZA. Fotky do galerie vkládejte (až Milan připraví adresář) do 29.12.2024, v předepsaném formátu 1920x1280.
Krásný a klidný adventní čas
přeje Blanka
Ahoj všichni 🙂 , omlouvám se z dnešní schůzky. Užijte si to 🍻 R.
Zdendo skvělý článek! Děkuji moc
Mrzí mě to, ale opět se musím omluvit z nadcházející schůzky, Tak si to užijte. R
Ahoj, omlouvám se ze schůzky. R.
Omlouvám se ze zítřejší členské schůze, vlastně ze všech zítřejších schůzí.
Blanka
Ahoj, co byste říkali na to udělat květnovou schůzku ve středu 7.5. vzhledem k těm svátkům? Ty pátky bude asi hodně lidiček mimo
Ahojky, tak já se musím ze středeční schůzky omluvit! Jedu do Vídně a vracím se ve středu v 21:39. To už by asi moc nedávalo smysl.
Milan
Ahojky,
tak máme drobný problém se schůzkou 4.7.
z důvodu zavřeného Schůdku jsme plánovali se sejít na 3.břehu, ale ten má nakonec taky zavřeno 🤨
Mohli bychom se sejít v DarkVelvetu, ale to je spíš bar, nemají tam točené pivo, jídlo spíš jen studené, …
Nevíte někdo o hospůdce, kde by se schůze dala udělat? Ideál s nějakým salonkem abychom nebyli rušeni zbytkem hospody?
dik
Filip na schůzi zmínil, že dovolenou nakonec o týden posunuli, tak by to snad šlo na základně. Ale ať to radši potvrdí.
Blanka
Tak Filip potvrdil, že 4.7. je schůze normálně na základně 😉
Ahoj, tak všechno zpět! Hospoda je 4.7. opravdu zavřená. Tak se vracím s otázkou, nevíte někdo o jiné hospůdce bychom mohli posedět?
Milan
Ahoj všici.
Omlouvám se z páteční schůze klubu. Budu ve městě okurek instalovat výstavu.
Zdeněk
Ahoj, potvrzuji přesun červencové schůze na 10.7.. Důvodem je prodloužený předchozí víkend, kdy bychom se standardně sešli.
Dle Ankety na WhatsUpu nás na tento termín bylo nejvíce, a to 5!! To tedy taky nic moc, ale furt je to nejvíc 😉
O rezervaci na základně jsem požádal Filipa 😉
- 5 Fóra
- 76 Témata
- 333 Příspěvky
- 0 Online
- 24 Uživatelé